Beumer & Zn. IJzerhandel B.V.
Van Hoytemastraat 72
2596 ES 's-Gravenhage

070-3280248

K.v.K.Haaglanden 27055600
info@beumerijzerhandel.nl
De specialist op
het gebied van IJzerwaren, Gereedschappen, Beveiliging, Bouw- en interieurbeslag, Hang- en sluitwerk en
Huishoudelijk apparatuur.

"Een veilig gevoel, een betrouwbare partner" -sinds 1956.
Copyright 2011 "Beumer IJzerhandel" - Alle Rechten Voorbehouden - Webdesign door Borca Online Computer Service - Den Haag
BEVEILIGING - POLITIE KEURMERK
BEVEILIGING - POLITIE KEURMERK
Wist u dat er iedere 2 1/2 minuut ergens in Nederland wordt ingebroken! In ons land vinden jaarlijks ca. 750.000* inbraken plaats, waarvan ca. 200.000* in woningen. Schade ca. 275.000.000,- Euro per jaar!
Dit zijn de harde feiten en dit zijn alleen de bij de politie gerapporteerde inbraken.
In de praktijk liggen deze getallen een stuk hoger.

Misschien denkt u bij uzelf, "wat valt er bij mij nou te halen" of "bij mij komen ze niet". Ongetwijfeld heeft u gehoord van de uitdrukking "de gelegenheid maakt de dief"

In veel gevallen is er een "gelegenheid" om u woning ongewenst binnen te komen. Een openstaand raam op de 1e verdieping om de slaapkamer te ventileren wat u vergeet dicht te doen als u weggaat.
Het klapraampje dat zich bijna boven elk onderraam bevind en dat "gesloten" is met alleen een uitzetijzer en waar vaak nog, (vooral in de oudere huizen), de beglazing bestaat uit "glas-in-lood".
Het eenvoudige slot en het nog eenvoudiger sluitplaatje in de keukentuindeur.
Dit zijn maar een paar voorbeelden maar voldoende om u aan het denken te zetten. Bekijk u woning is vanuit een andere kant, de inbrekers kant. In veel gevallen zult u zien dat het relatief niet veel moeite kost om uw woning binnen te komen.

Beumer & Zoon IJzerhandel B.V. is een 'Politiekeurmerk' erkend beveiligingsbedrijf en heeft ruime ervaring in het beveiligen van woningen. Voor meer informatie over het 'Politiekeurmerk' kunt u kijken op
www.politiekeurmerk.nl

Stel niet uit wat u morgen door Beumer kunt laten doen! Bel ons om samen met onze Preventie Adviseur een beveiligingsplan op te stellen volgens de normen van het P.K.V.W.(Politie Keurmerk Veilig Wonen).
Beveiligen is maatwerk!


* bron: CBS, Rechtsbescherming en Veiligheid, maart 2001