Beumer & Zn. IJzerhandel B.V.
Van Hoytemastraat 72
2596 ES 's-Gravenhage

070-3280248

K.v.K.Haaglanden 27055600
info@beumerijzerhandel.nl
De specialist op
het gebied van IJzerwaren, Gereedschappen, Beveiliging, Bouw- en interieurbeslag, Hang- en sluitwerk en
Huishoudelijk apparatuur.

"Een veilig gevoel, een betrouwbare partner" -sinds 1956.
Copyright 2011 "Beumer IJzerhandel" - Alle Rechten Voorbehouden - Webdesign door Borca Online Computer Service - Den Haag
Vanuit het begin van de jaren 80 heeft de beveiligingstak van Beumer zich ontwikkeld tot een Merk in ons verzorgingsgebied, Benoordenhout en Archipel. Vanuit de periode dat de achterdeur altijd openstond en de voordeur nooit op slot ging, hebben wij ons,  tengevolge van de steeds heftiger wordende inbraakgolven, bekwaamd in het evenwichtig beveiligen van woningen, wat in overleg, wordt uitgevoerd door onze vakkundige en getrainde medewerkers.

U kunt dan denken aan sloten,  hang- en sluitwerk,  hekwerken,  kluizen, verlichting, brandbeveiliging en niet te vergeten ons fraaie deurbeslag.
Als bijverschijnsel ontstond er,  vanuit de vraag, behoefte aan een all-round buitendienst die voor elke klus inzetbaar is, bovendien hebben wij onderaannemers geselecteerd om specifieke werkzaamheden op te knappen.

Uiteraard bestaat als onderdeel van de beveiliging de mogelijkheid om uw woning te laten certificeren volgens politiekeurmerk veilig wonen,  nuttig en voordelig m.b.t. uw inboedelverzekering. Onze beveiligingsadviseur, Daniel Beumer,  komt u graag voorlichten en vrijblijvend offerte aanbieden voor het beveiligen van uw woning conform Politie Keurmerk Veilig Wonen. Intussen kunt u, na 30 jaar ervaring, voor bijna elk thuisprobleem Beumer benaderen en naoverleg, opdracht geven.Al met al, als Beumer bij u is geweest, geeft dat een Veilig Gevoel.
WELKOM BIJ BEUMER IJZERHANDEL
WELKOM BIJ BEUMER IJZERHANDEL
WEBSHOP
Wij beschikken ook over ruim assortiment sanitair, verlichting,  elektrotechniek,  huishoudelijk, gereedschappen, koeling/lucht en bevestigingsmaterialen, die direct leverbaar zijn vanaf onze Webshop.

U kunt gemakkelijk de benodigde materialen bestellen, wij zorgen ervoor dat het in huis is, of komen het persoonlijk bij u afleveren.